Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 6 1 2 3 5
2 Sävast 1 1 0 0 3
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Heden 1 1 0 0 3
5 Alvik 1 0 1 0 1
6 Gammelstad 1 0 1 0 1
7 Vittjärv 0 0 0 0 0
8 Boden City 1 0 0 1 0

Match

Boden City

3 - 5
Björknäs A-plan, Boden
13 april 2019
15:00

Unbyns IF

Referat

Referat: Boden City - Unbyns IF

Det är inte varje dag man får vara motståndarlag till ett helt nytt lag som begår premiärmatch. Men idag var det så när vi mötte Boden City på Björknäs. En pigg nykomling med ambitiöst matcharrangemang - kul!
Vi startar med Humlan i mål. Backlinje frv Kris, Werme, Blurk, Jimmy.
På mitten härjar Toni och Aidan med Simon framför. Anfall har vi Martin till vänster, Macke centralt och Jens till höger. Avbytare för dagen är Robbs, Tomas och Burman.
Matchen börar som vi förväntat oss, dvs med att deras tekniska spelare kan kombinera fint. Vi hinner inte riktigt in i duellerna och slår bort mycket passningar. SPelat funkar inte som det gjort de senaste matcherna.
Vi kan ta ledningen efter att Kris kunnat servera Macke en bra boll på djupet och Macken rundar keepern och lägger in 0-1. Dock hackar spelet betänkligt och City kan kvittera välförtjänt.
Vi kan återigen ta ledningen då Macke kan tränga sig före deras försvarare och dra en utsida vrist förbi keepern.
City kvitterar igen.
Andra halvlek börjar med att City tar ledningen och där ser vi ut som ett förlorande lag. Inte mycket funkar som det ska. Men sakta börjar vi lyfta oss lite och när Macke blir fälld i friläge av deras keeper så får vi straff. Macke erbjuds ta straffen, men säger "jag gör ett till" för att göra hat trick. Simon sätter straffen stolpe in till 3-3.
Nu skapar vi en del chanser, framförallt genom Macke som hela tiden oroar deras försvar. Mackes tredje kommer när Simon kan leverera en genomskärare och Macke petar förbi deras keeper och lägger in 3-4. Lite senare kommer även 3-5, denna gång genom Simon som frispelas av Martin.

Återigen en bättre andra halvlek, även om vi inte kan vara nöjda med spelet på mittplan. City är duktiga och svårspelade så vi visste att vi skulle få försvara en hel del, vilket vi gör bra. Werme och Blurk som vanligt superstabila. Macke glödhet och vinner MOTM. Kul att vi med många borta kan ställa ett lag på benen där många visar att dom håller bra.
Att vi har en bred trupp lovar gott inför serien. Nu väntar Vitå i gruppspelet i Lilla Coop - direkt avgörande för vem som skall gå till kvartsfinal
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Simon Boqvist 1 2 1 0 0 3
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Peter Aidanpää 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng